Baxtli - Kico Baby Center
Double Tap To Zoom
Baxtli
MYR 94.00
Quantity
Estimated Delivery Time
1-3 Days (Semenanjung) 3 - 7 Days (Sabah & Sawarak)

?KANDUNGAN SET?

1. Sleeping Bag

2. 1 unit bantal kepala


?CIRI ITEM?

1. Ukuran Saiz L : 27inci x 18inci

2. Material : Kain cotton 100% ( Lembut, Sejuk Dan Tak Berbulu)

3. Isi kandungan : Faiber

4. Selimut berzip kiri dan kanan


?PENGGUNAAN SLEEPING BAG FAIBER?

1. Sesuai 0 - 1 tahun ( bergantung tumbesaran bayi)

2. Fungsi sama seperti bedung, berzip kiri kanan supaya lebih kemas seperti berada dalam dakapan ibu.

3. Menghalang bayi daripada suhu terlalu sejuk.

4. Boleh basuh 100%, isian fiber bahan mudah kering.

5. Memudahkan utk keluarga baru/pelawat meriba bayi.

6. Sesuai untuk majlis cukur jambul/selawat/aqiqah.

7. Sesuai untuk perjalanan, ringan dan mudah dibawa kemana-mana.

8. Sesuai sebagai alas stroller.

9. Sesuai dijadikan hadiah utk si comel baru lahir.


?KEISTEMEWAAN SLEEPING BAG FAIBER KICO?

1. GEBU & LEMBUT - Sleeping bag KICO telah diuji 'KEGEBUAN', & 'KELEMBUTAN' yg sesuai utk bayi baru lahir. Kelembutan penting utk pastikan bayi selesa. Kang asyik nangis je susah pulak.

2. SAIZ BESAR - Saiz yg KICO design sesuai utk baby umur 0-1 tahun setengah mengikut pembesaran baby. Kalau umur 1 tahun lebih tu x perlu la nak selimut kan. Selimut buka untuk dijadikan alas.

3. KAIN COTTON 100% - Sebahagian kain yang kami guna jenis baldu. Mmg cotton 100% sbb sleeping bag akan lebih sejuk dan boleh menambahkan keselesaan pada bayi

4. BUATAN ORG KG 100% - Utk pastikan kualiti terjamin, kami guna tenaga yang mahir dalam bab jahitan. Kesemua tukang jahit kami berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam bidang ni

5. BOLEH BASUH DAN TUKAR - Sleeping bag faiber boleh dibasuh 100%. Cuma masukkan kedalam mesin basuh dan jemur sehingga kering.

6. BANTAL KEPALA PELBAGAI BENTUK - bantal kepala pelbagai bentuk yang menarik dan comel2 kami sediakan bersesuaian dengan design. Contoh bentuk : mickey, rerama, ikan bawal,bunny, apple n etc.Riben sebagai aksesori tambahan dan boleh jadi sapu tangan juga. riben boleh diletak alih mengikut kesesuaian mommy.

.

?JAMINAN KILANG?

1. Jika ada luncur warna boleh ditukar bukan disebabkan salah basuh dah salah kegunaan sabun.

2. Jaminan 1 bulan jika ada jahitan terbuka dan akan ditukar dengan item yang baru dan bukan dirosakkan secara sengaja.

3. Jika pelanggan terima dalam rosak, kilang akan ganti baru.

4. Boleh tukar corak.

.

** Tertakluk terma dan syarat.

Jom hadiahkan untuk baby tersayang..!!

Best viewed in Chrome Browser. Login to AVANA Dashboard.
Copyright Reserved 2021
Powered with
by AVANA
Click Below To Share